კუბდარი

10 Dec

imagesკუბდარი დაკეპილი ხორცით მომზადებული ღვეზელია, რომელსაც ტრადიციულად სვანეთში ამზადებენ. სანელებლებით უხვად შენელებული კუბდარი ღუმელში ან ტაფაზე ცხვება.

მასალა: ცომი – 350 გრ;
საქონლის ხორცი – 300 გრ;
ხახვი – 1 საშუალო თავი (100 გრ);
ნიორი – 1 კბილი;
მარილი, წიწაკა, ძირა, სვანური მარილი

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: